Nova reunió dels veïns de Sant Jordi amb l'Ajuntament de Torredembarra

La responsable del barri és la republicana Núria Batet
La reunió amb els veïns de Sant Jordi de Torredembarra serà divendres al vespre. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

La relació entre la zona de Sant Jordi i la seva regidora de referència a l'Ajuntament de Torredembarra, la republicana Núria Batet, sembla que gaudeix de bona salut. Aquest divendres, 15 de febrer, a les vuit de la tarda, s'ha convocat una nova reunió veïnal oberta en què els veïns de Sant Jordi podran expressar les seves queixes i les seves demandes davant de Batet, la regidora del barri. La cita serà a la sala polivalent Cal Maiam.

No és la primera ocasió en què Núria Batet convoca una d'aquestes trobades després que, a inicis d'aquest mandat, el govern nomenés regidors de barri a cadascuna de les zones del terme municipal de la Torre. En altres barris, en canvi, les associacions veïnals expressen manca de fluïdesa amb el seu regidor de referència.

Una nova junta directiva a l'Associació de Veïns del barri de Sant Jordi de Torredembarra

La reunió també servirà perquè l’Associació de Veïns Sant Jordi presenti la nova junta que està formada per Salvador Cañellas (president), Begoña G. Quiroga (secretària), Núria Terlizzi (tresorera) i com a vocals Sílvia Guimerà, Judit Esteve i Pedro Sánchez. 

Des de l'associació es faran arribar suggeriments a la regidora Núria Batet, però també ho podran fer a títol individual els veïns que assisteixin a la reunió comvocada, doncs, per aquest divendres, 15 de febrer, a la sala polivalent Cal Maiam.

Va ser tot just a l'inici de l'any 2016 quan van ser nomenats tots els regidors de barri i, aquell mateix mes de març, Núria Batet ja va convocar la primera cita amb els veïns del barri de Sant Jordi, que en aquella ocasió es va celebrar a l'interior de l'escola Antoni Roig, a una zona molt propera a aquest barri del la Torre.

També et pot interessar

"El PSC de Torredembarra demana al ministre Ábalos «celeritat» en la construcció de la nova estació" "ET POT INTERESSAR: Roda de Berà ofereix formació gratuïta per a treballadors i aturats"