ÚLTIMA HORA

Tsunami Democràtic dona per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat

EN DIRECTE

Els Mossos carreguen contra els manifestants que tallen l'AP-7 a Girona

Un home, a punt d'ofegar-se a la platja Costa Daurada de Roda de Berà

Els fets es van produir el passat diumenge, 7 de juliol
L'helicòpter del SEM es va traslladar fins al lloc dels fets. | TarragonaDigital.com

 

Angoixant situació, la que es va viure el passat diumenge, dia 7 de juliol, a la platja de Costa Daurada de Roda de Berà. Pels volts de les onze del matí, un usuari de la platja va advertir els socorristes de la Creu Roja que hi havia un banyista de mitjana edat que s'estava ofegant. El moment d'emergència va provocar que s'activessin mitjans humans, l'embarcació i una ambulància de la Creu Roja per salvar-lo.

 

Els socorristes van poder reanimar el banyista, que estava en aturada cardiorrespiratòria

Els socorristes van poder treure'l de l'aigua, però la situació era extremadament complexa: el banyista es trobava en plena aturada cardiorrespiratòria. D'aquesta manera, doncs, van començar a practicar les maniobres de reanimació, que van sorgir el seu efecte. L'home, però, mantenia unes elevades dificultats per mantenir la respiració.

 

Poca estona més tard, va arribar l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i uns minuts després, l'helicòpter, que va traslladar l'home a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Victor
Va sortir pel seu propi peu després d'ofegarse i va caure exhaust a la sorra i va ser quant es va avisar al serveis d'emergències. Un agraïment per la feina de tots!