Imatge de dos nens davant d'un aparador decorat de Nadal a Torredembarra

Arriba la sisena edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal als comerços de Torredembarra

Les nenes i nens podran guanyar una bicicleta, patinets o lots de productes escolars

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra ha impulsat la sisena 'Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l'objecte que no toca!', una proposta lúdica i divertida orientada a infants i famílies. Enguany participen en la Gimcana fins a 52 comerços del municipi, i es durà a terme a partir de l'11 de desembre i s'allargarà fins al 4 de gener. La Gimcana és una proposta que té com a objectiu promocionar el comerç local i de proximitat, així com potenciar el coneixement de l'eix comercial de Torredembarra i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d'oci.

En aquesta activitat nadalenca les botigues torrenques decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb Nadal ni amb la botiga. Llavors, les nenes i nens, juntament amb les famílies, hauran de trobar aquests objectes erronis als aparadors dels comerços i apuntar-ho en una graella que està disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament, així com en totes les botigues que participen en la gimcana. 

Així doncs, una vegada els infants hagin omplert la graella, hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme o a l'Ajuntament, fins, com a màxim, el 7 de gener a les 13 hores. Llavors, es validaran les graelles per tal que totes siguin correctes i entraran en el sorteig de diversos premis i regals. Aquest any els premis són una bicicleta, dos patinets i dos lots de productes escolars. El sorteig es farà de manera telemàtica a través d'una aplicació de sortejos aleatoris. A l'activitat hi poden participar totes les nenes i nens nascuts entre els anys 2007 i 2015. 

Els infants no són els únics que s'enduran premi, ja que també ho faran les botigues, ja que tots els participants valoraran el 'Millor aparador decorat de Nadal' i 'L'objecte més original amagat a l'aparador'.


Comentaris