GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Suelves Osorio, vescomte de Montserrat, es casa dissabte a Sant Martí d'Altafulla

El Castell de Montserrat viurà un matrimoni d’alt llinatge, entre cognoms històrics i uns convidats carregats de títols nobiliaris
El castell d'Altafulla | Cedida

 

 

Ja ho diuen, ‘love is in the air’. L’amor sobrevolarà dissabte el cel d’Altafulla i el Castell de Montserrat viurà un matrimoni d’alt llinatge, entre cognoms compostos i històrics, i uns convidats amb una llarga cartera de títols nobiliaris.

 

Juan José Suelves Osorio, vescomte de Montserrat i fill de l’actual marquès de Tamarit, Juan José de Suelves i Figueroa, parent llunyà del dictador Francisco Franco, es casarà amb la seva estimada, Beatriz Febres-Cordero Dorado.

 

 

 

La cerimònia, a Sant Martí d'Altafulla

El si, si tot va bé, se’l donaran dissabte, 22 de juny, a partir de les set del vespre a l’església parroquial de Sant Martí de Tours d’Altafulla, en una cerimònia dirigida per Antonio Pedro Martínez Subías, canonge de la Catedral de Tarragona.

 

Uns dos-cents convidats faran cap al Baix Gaià i la coral local Nous Rebrots, sota la batuta de Daniel Català, farà les delícies d’uns assistents de les estirps més diverses i vinculades, no cal dir-ho, amb la casa de les cases, els il·lustres Borbons.

 

Sense mesures especials de seguretat

Sense mesures especials de seguretat, segons han afirmat fons municipals, es preveu que l’enllaç discorri tranquil i amè i, com a desig universal, l’amor i la bondat s’imposin per sobre totes les coses. Dissabte, a Altafulla, toca ‘bodorrio’ dels grossos.