La botiga de Roda de Berà i Creixell que regala el pa del dia abans

La iniciativa s'ha aplaudit molt a les xarxes socials
La imatge del cistell que conté el pa del dia anterior, amb el cartell que indica que «si el necessites, te l'emportis». | Cedida.

 

Casa Pairal, una fleca-supermercat de Roda de Berà, que també compta amb botiga a Creixell, ha obtingut certa repercussió a les xarxes socials després d'engegar, tot just fa uns dies, una iniciativa molt solidària. Va ser la setmana passada quan els responsables de les botigues van decidir situar un cistell al costat del mostrador amb el pa que els havia sobrat del dia anterior. «Pan de ayer: si lo necesitas, llévatelo», hi diu un cartell situat a la vora de les barres de pa del dia abans.

 

Regalen pa des de fa uns dies en aquest supermercat de Roda de Berà i de Creixell

Es tracta, doncs, d'una iniciativa que des de la fleca han pres per tal d'ajudar les persones més necessitades. D'aquesta manera, enlloc de llençar l'excedent de pa com solen fer altres establiments, s'han decidit a regalar-lo per a qui pugui tenir-ne necessitat.

 

La iniciativa es coneixia tot just aquest cap de setmana a través de les xarxes socials i no trigava en obtenir la reacció de diverses persones. A Facebook, desenes d'usuaris han aplaudit la iniciativa d'aquesta empresa, i a més han compartit la publicació que l'anuncia. Són desenes de comparticions les que ja acumula a la xarxa la fotografia on es pot veure el cistell de pa amb el cartell que anuncia que, qui en tingui necessitat, pot endur-se el pa del dia anterior.

 

A banda de les xarxes socials, però, aquesta iniciativa solidària també ha obtingut una molt bona acceptació per part dels clients habituals d'aquest forn de pa - cafeteria situat a Roda de Berà. Alguns d'ells, en assabentar-se d'aquesta novetat solidària, ja han felicitat a l'equip de treballadors, segons alguns d'ells han explicat a BaixGaiàDiari.cat.

"RODA DE BERÀ: Es podran votar més de 30 propostes pels pressupostos participatius" "«Sentim Torredembarra bolcada amb els Nois de la Torre»"