El banyista desaparegut a Torredembarra podria haver sortit del mar pel seu propi peu

S'ha suspès la recerca activa de l'home

Han passat ja gairebé 24 hores des de la desaparició d'un banyista a Torredembarra a primera hora de la tarda d'aquest dilluns, dia de Sant Joan, i malgrat hores i hores de recerca activa a la costa torrenca, no se l'ha pogut localitzar. Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Torredembarra  van activar els seus dispositius i protocols de recerca des de dos quarts de quatre de la tarda fins a la posta de sol, amb resultat infructuós.

Un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim, així com una altra embarcació de la Guàrdia Civil, van encarregar-se de la recerca del banyista, que havia estat vist entrant a l'aigua cap a un quart de quatre de la tarda a la platja de la Paella,  fent cas omís a la prohibició del bany que s'indicava amb bandera vermella a causa de l'onatge provocat pel fort vent.

El banyista podria haver sortit de l'aigua pel seu propi peu

Aquest dimarts, 25 de juny, s'ha decidit suspendre la recerca activa del banyista. Hores d'ara es contemplen totes les hipòtesis possibles, però pren força l'opció que  l'home abandonés el mar pel seu propi peu i que, per tant, no hi hagi ningú desaparegut. Què fa pensar això a les autoritats? D'entrada, les hores de recerca sense cap mena de rastre, però també el fet que encara ningú no hagi presentat cap denúncia per la desaparició.

Podria ser, doncs, que l'home hagués sortit pel seu propi peu del mar i que no s'hagués assabentat de tot el dispositiu de recerca organitzat al llarg de la tarda d'aquest dilluns per trobar-lo.

Se seguirà a l'aguait

Malgrat que aquesta opció prengui força i s'hagi suspès la recerca activa, l'embarcació de la Policia Local de Torredembarra farà un control per la zona costanera de la vila. A més, els Mossos d'Esquadra han traslladat a Torredembarra unes pràctiques de la unitat subaquàtica que s'havien de fer avui a la costa de Barcelona, i que permetran també incrementar la presència policial a la zona per si, finalment, aparegués el suposat banyista desaparegut.

També et pot interessar