ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

Tanca la històrica Peixateria Ral del centre de Torredembarra

Feia 32 anys que Isidro Riudeubas havia obert aquest comerç
La Peixateria Ral, situada al centre de Torredembarra, ha tancat les seves portes aquest divendres, 30 de novembre. | Gerard Recasens

 

Aquest divendres, 30 de novembre, no ha significat tan sols la fi del mes, sinó que ha estat la data en què s'ha posat el punt final a un dels darrers comerços emblemàtics que restaven al carrer Nou —el carrer d'Antoni Roig— de Torredembarra. A pocs minuts per les nou del vespre, ha abaixat la persiana per sempre la Peixateria Ral, que feia més de tres dècades que estava oberta. D'aquesta manera, tanca la peixateria torrenca més veterana i es jubila el seu conegut propietari, Isidro Riudeubas.

 

Punt final a la Peixateria Ral de Torredembarra

Tot i que el rumor s'havia estès en les darreres setmanes a la Torre, el cert és que aquest dissabte, 1 de desembre, la Peixateria Ral del número 78 del carrer Nou ja no obrirà les seves portes. Es posa així el punt final a 32 anys de trajectòria d'aquest comerç, ubicat al centre de la vila.

 

Oberta el 1986, quan despatxaven a Baix a Mar, la peixateria Ral es traslladaria anys més tard a la ubicació on han venut peix fins aquest divendres, 30 de novembre. Molts torrencs recordaran també, però, la botiga que tenien a la plaça de la Vila, al centre neuràlgic de la vila, que va estar oberta fins a principis del segle XXI.

 

Isidro Riudeubas, propietari de la Peixateria Ral, es jubila

El tancament de la Peixateria Ral arriba, doncs, a conseqüència de la jubilació d'Isidro Riudeubas, el seu propietari i peixater de tota la vida. Riudeubas té 69 anys i posa punt final a la seva carrera laboral per arribar al temps de la jubilació. És el més gran dels quatre germans Riudeubas, de Cal Ral, casa que dona nom a la peixateria que aquest divendres ha tancat les seves portes.

 

Amb el punt final, doncs, a la Peixateria Ral de Torredembarra, queda buit el local del número 78 del carrer Nou de la Torre i abaixa la persiana un dels darrers comerços històrics que queden en aquesta via, la més comercial per excel·lència de la vila.