El restaurant Los Mañicos torna a guanyar el 'DTapes' a Torredembarra

Enguany es van superar les 18.500 tapes servides, amb la participació de 49 establiments
Una imatge de la tapa guanyadora a Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

'Manyiboon', la tapa oferta per part del restaurant Los Mañicos ha estat la guanyadora del DTapes per Torredembarra 2019. Aquest és el segon any consecutiu que les prop de 200 persones que han participat en la votació han escollit com a millor tapa l’elaborada per Los Mañicos, un restaurant situat al passeig de Rafael Campalans de la localitat.

 

Segons els responsables de l’establiment, aquesta tapa representa «la seva essència». Des de l'any 1986, el Restaurant Los Mañicos obre la temporada d'abril a octubre, cosa que els va inspirar en la creació d'un gelat calent 'Manyiboon', «un recull de vivències que engloba el que es cou a casa seva des de 1986», segons diuen

 

Manyiboom, la tapa guanyadora del DTapes per Torredembarra 2019

Segons la descripció inclosa en el fulletó informatiu, el 'Manyiboom' és un brioix d'arròs glutinós farcit de lletó aragonès, fons de coco torrat i maduixes del mas seques, que recorda els olors de les cremes solars quan a l'època dels 80 va començar el moviment a casa seva.

 

És de diferents colors, fets amb infusió de verdures amb alt contingut de beta-carotè, pastanaga, col llombarda i remolatxa, unes pipes amb xocolata o sèsam garapinyat. Amb tot plegat, des de Los Mañicos buscaven el cinquè gust, l'anomenat umami. La tapa se servia acompanyada d'un cava de collita pròpia brut nature, o d'un refresc de llimona.

 

Ja s'ha fet el sorteig dels regals

Entre els participants en la votació, s’han sortejat productes cosmètics (Maystar Cosmética), sortides en catamarà (CatDaventure) i marxandatge de l’Oficina de Turisme de Torredembarra. Per participar en el sorteig, calia votar la millor tapa a través de la butlleta que es trobava al desplegable, on es segellaven les diferents tapes que els participants anaven consumint, i comptar amb un mínim de 10 tapes/segells.

 

El sorteig ha tingut lloc aquest divendres, 7 de juny, a la seu de la Regidoria de Turisme, que serà l’encarregada de contactar amb els guanyadors mitjançant les dades facilitades a la butlleta perquè puguin recollir els premis. El 26 de maig va finalitzar la setena edició del Dtapes per Torredembarra amb una valoració molt positiva ja que es van superar les 18.500 tapes servides, amb la participació de 49 establiments. L’organització ha anat a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.

 

També et pot interessar