Teatre Nu presenta l'espectacle de titelles 'Maure el dinosaure' a Torredembarra

Un espectacle per a gaudir en família el pròxim dissabte 23 de febrer
Titelles de l'espectacle 'Maure el dinosaure' | Cedida

L'Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra acollirà aquest pròxim dissabte 23 de febrer l'espectacle de titelles 'Maure el dinosaure'. Un dinosaure blau amb banyes blanques, en Maure, i una nena pèl roja i valenta, la Martina, que comparteixen tots els seus jocs i aventures. Són inseparables i ho fan tot junts, però mai s'han parat a pensar què passaria si un dia s'haguessin de separar.

La companyia Teatre Nu és l'encarregada de donar vida a aquests dos personatges, apropant al públic un espectacle recomanat per a infants des de 2 anys. La història és senzilla, emotiva, clara i poètica, basada en la relació d'estreta amistat entre la Martina i el Maure, la confiança que dipositen l'un en l'altre i la seva insuperable complicitat.

Teatre Nu, una companyia que fa teatre des de l'Anoia fins arreu del món

Nascuda a Sant Martí de Tous, la companyia està formada per professionals i apassionats de l'art escènic que ofereix al públic creacions de collita pròpia. Amb una projecció de caràcter mundial, treballen les seves produccions i projectes de manera curosa per tal d'oferir contingut de qualitat.

A part de 'Maure el dinosaure', compten amb altres espectacles com 'La lluna d'en Joan', 'Kàtia', 'Raspall' o 'La Senyora de Tous', en la categoria d'infantil. 'Teatre Arrossegat de Catalunya', 'Somnis d'Alícia', 'Mrs. Bownie', 'D'un Quixot', 'Quins clàssics' o 'La lleugeresa i altres cançons' són alguns dels títols d'altres obres oferides per la companyia. 

Compra les teves entrades

L'espectacle començarà a les 18.00 hores del dissabte 23 de febrer, a l'Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra. Les entrades es podran adquirir a la mateixa ubicació, i tindran un preu de 4 euros. 

"LA TORRE: Queda desert el 2n concurs de l'Ajuntament per trobar gerent" "Nova protesta al CAP de Torredembarra per exigir la millora dels serveis"