GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torredembarra crea Infinity, el seu «gran esdeveniment» de vòlei-platja

La primera edició se celebrarà aquest cap de setmana del 27 i 28 d'abril
El torneig neix amb la voluntat que es potenciï en els propers anys per convertir-lo en el gran esdeveniment del vòlei-platja a la vila. | Gerard Recasens

 

Torredembarra vol potenciar el turisme esportiu i aquest cap de setmana veurà néixer una de les eines amb què pretén fer-ho: el Torneig Infinity Beach Volley. El consistori, juntament amb l'empresa Love It i el Club Esportiu Voleibol Torredembarra, organitza aquest 27 i 28 d'abril la primera edició d'aquest torneig que, tot i que s'estrenarà, volen que sigui «el gran esdeveniment de vòlei-platja a Torredembarra», en paraules del regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Torre, el republicà Raúl García.

 

Una competició amb 250 participants de 23 nacionalitats diferents

Aquest dissabte se celebraran les competicions en categoria femenina i masculina —es preveu que les finals es juguin cap a les set de la tarda—, mentre que diumenge es disputarà la categoria mixta, que segons Albert Fornés, de Love It, «és la més popular, la que ha registrat més inscripcions». Fornés ha destacat que al torneig hi participaran «250 persones de 23 nacionalitats diferents».

 

Òscar Aliseda, del Club Esportiu Voleibol Torredembarra, ha apuntat que des del club es buscava des de feia temps «potenciar el vòlei-platja» i que anaven darrere d'organitzar «un gran esdeveniment que ara es fa realitat gràcies a l'Ajuntament de Torredembarra i a Love It». Graderies, speaker i música de DJs acompanyaran els dos dies de competició a la platja de la Paella, just a davant de la Casona del Carme, la seu de la regidoria de Turisme.

 

Raúl García destaca l'aposta per desestacionalitzar el turisme esportiu

El regidor d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García (ERC), ha agraït a Love It i el Club Esportiu Voleibol Torredembarra la seva «implicació» en l'organització del torneig. «Aquesta competició va en la línia del govern d'apostar pel turisme esportiu i per desestacionalitzar-lo», ha manifestat García, que ha apuntat que «fora de l'estiu, en el darrer cap de setmana d'abril, tindrem una competició amb més de 250 persones a la nostra platja».

 

García ha subratllat la voluntat d'apostar pel vòlei-platja per potenciar la pràctica de l'esport a un dels espais més destacats de la vila i ha remarcat que «aquest cap de setmana serà la primera edició, incipient, del gran esdeveniment de vòlei-platja a la Torre».

 

També et pot interessar