Torredembarra consciencia en el medi ambient amb l'exposició 'Biodependents'

L'exposició s'ubicarà a Cal Bofill i es podrà veure durant tot el mes de febrer

L'Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, i juntament amb la col·laboració d’Ecologistes en Acció, presenta l'exposició 'Biodependents',  una mostra divulgativa que neix de la creixent preocupació sobre el futur del planeta, amb l'objectiu de fer una tasca de conscienciació cap a la població de Torredembarra i voltants. L'exposició s'ubicarà a l'edifici de Cal Bofill, i es podrà visitar durant tot el mes de febrer, de dilluns a divendres de deu del matí a dues del migdia.

Ecologistes en Acció és una confederació de més de 300 grups ecologistes de pobles i ciutats de l'Estat, que amb l'ecologisme social per bandera,  realitzen campanyes de sensibilització, denúncies públiques o legals contra les actuacions que danyen el medi ambient, al mateix temps que elaboren i proposen alternatives concretes i viables en tots els àmbits en què es desenvolupa la seva activitat.

Torredembarra consciencia en el medi ambient amb l'exposició 'Biodependents' | cedida

Salvar la biodiversitat per garantir un futur a la humanitat

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L’exposició, formada per deu plafons, explica per què conservar la biodiversitat no és una opció, sinó una necessitat per a garantir un futur habitable a la Terra per a l’espècie humana. L’objectiu és cridar l’atenció de la ciutadania en general sobre la importància de la biodiversitat, denunciar la seva destrucció i reclamar l’adopció de les mesures necessàries per assegurar la seva conservació.

La biodiversitat és el conjunt de tots els éssers vius del planeta, animals, plantes i organismes, l'ambient en què viuen i les relacions que estableixen entre si, generant un ampli ventall de processos dels quals depenen tots els éssers vius. L'aigua, el menjar, el vestit, les medicines, la regulació dels gasos d'efecte hivernacle, la depuració de les aigües contaminades o la pol·linització de les plantes són alguns dels molts serveis ecosistèmics que presta la biodiversitat de forma més evident.