Torredembarra inicia una nova campanya de controls a camions i furgonetes

Les inspeccions tècniques s'allargaran fins el pròxim diumenge
Els controls rutinaris s'allargaran fins aquest diumenge | Cedida

 

La Policia Local de Torredembarra engega aquest dilluns, 4 de febrer, una campanya rutinària de control als camions i furgonetes de la zona. Les revisions tindran lloc al llarg de total la setmana, fins diumenge 10, amb l'objectiu de garantir un bon estat de les condicions tècniques o de seguretat dels vehicles.

La inspecció se centrarà en revisar que els camions i furgonetes en qüestió compleixen amb la normativa administrativa i disposen de tota la documentació necessària per a la seva conducció i circulació, també en el cas dels seus conductors. La campanya de control està coordinada des del Servei Català de Trànsit, es repeteix en altres punts del territori, i no es limita exclusivament a la vila torrenca.

Els controls de vehicles a la Torre s'allargaran fins a aquest diumenge

Aquestes campanyes són habituals a localitats com la del Baix Gaià, on el volum de vehicles en circulació és elevat. De fet, la que ha començat aquest dilluns és la tercera acció de vigilància en carretera del 2019 —les anteriors, centrades en el control de distraccions i seguretat passiva—, del total de disset que estan previstes.

Són revisions periòdiques planificades en xarxa per tal de reduir la sinistralitat i el risc en zones concorregudes com la del terme municipal de Torredembarra, entre molts altres punts de concentració de trànsit.

En la darrera campanya de control a camions i furgonetes, que es va realitzar al primer trimestre del 2018, es van detectar gairebé 3.000 infraccions en els vehicles inspeccionats, especialment referides a aspectes tècnics dels transports o a accions dels mateixos conductors, com ara l'excés de velocitat, el consum d'alcohol o drogues al volant.

També et pot interessar:

Un ferit lleu en un accident de trànsit a Torredembarra

El conseller Josep Bargalló, investigat per l'1-O a Torredembarra

L'Alfa i Omega de Torredembarra: un futur encara incert

"RODA DE BERÀ: Avui i demà, talls d'aigua en algunes zones" "ATENCIÓ: El conseller Josep Bargalló, investigat per l'1-O a Torredembarra"