La façana i les escales d'accés a l'Ajuntament de Torredembarra.

Torredembarra instal·larà una xarxa de wifi gratuït en diversos punts estratègics del municipi

El servei d'accés obert estarà disponible a la Zona Esportiva, els edificis municipals o la plaça del Castell

Torredembarra  tindrà aviat una xarxa de wifi  d'accés obert i gratuït en diversos punts estratègics del municipi. L'Ajuntament segueix enllestint tràmits i aquesta setmana ha obert a licitació  el servei (instal·lació, manteniment i connexió) per un termini de tres anys i un pressupost  de poc més de 22.000 euros. El procés serà ràpid i els treballs d'instal·lació tindran una durada prevista d'un mes, i les empreses  interessades podran presentar les seves ofertes fins al pròxims 6 de maig. Si no hi ha endarreriments, el  wifi gratuït seria una realitat a l'estiu.

El servei es col·locarà en els  edificis municipals de la Torre i en diversos espais oberts considerats els més concorreguts de la vila. Entre ells, en destaquen la Zona Esportiva Municipal, la plaça del Castell, l'edifici de l'Ajuntament o l'aparcament de  Mañé i Flaquer, on se situa el mercat setmanal.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!