Unió de Pagesos convoca una tractorada a la presó de Mas d'Enric el 21 de desembre

També hi haurà dues mobilitzacions més a les presons de Lledoners i Puig de les Basses
El coordinador nacional d'Unió de Pagesos, Joan Caball, en una roda de premsa el 13 de desembre de 2019. | ACN

El sindicat Unió de Pagesos (UP) ha convocat tres tractorades pel 21 de desembre que arribaran fins a les presons catalanes on hi ha empresonats els líders independentistes.

Tractorades a Mas d'Enric, Lledoners i Puig de les Basses

Al Camp de Tarragona hi haurà la mobilització a la presó de Mas d'Enric, al Catllar, on està Carme Forcadell. Així mateix, hi ha convocada una mobilització a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, on estan Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez; mentre que a la presó de Puig de les Basses, a Figueres, on està Dolors Bassa. Amb aquesta mobilització el coordinador nacional d'UP, Joan Caball, ha detallat que volen «demostrar la defensa dels drets i llibertats a casa nostra». 

Caball ha remarcat que aniran fins a les presons perquè «és el lloc més simbòlic per dir que és injust» que s'hagin tancat als líders polítics i socials vinculats amb l'independentisme. El coordinador també ha assegurat que la tractorada també vol posar de manifest que «això no para» i «encara hi ha detinguts» arran de les últimes protestes.

Imatge d'arxiu d'una tractorada fins a la presó del Catllar | ACN

"👮 ATENCIÓ: Torredembarra reforça la seguretat durant el Nadal" "🔴 L'equip de Magrinyà, decebut: «És molt greu tornar a cometre errors del passat»"