El trenet turístic d’Altafulla engega motors el pròxim dissabte 15 de juny

Els preus es mantenen respecte la temporada anterior | S’ofereixen abonaments de deu viatges a preus reduïts per a adults i infants
Trenet turístic d'Altafulla | Cedida

 

El trenet turístic altafullenc entrarà en funcionament aquest dissabte, 15 de juny, i s’allargarà fins el 15 de setembre. Actualment està gestionat per l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours, la qual va ser la companyia guanyadora del concurs públic que va licitar l’Ajuntament d’Altafulla.

 

De la plaça dels Vents a la Piscina Municipal

Pel Barri Marítim i la Vila Closa, el trenet turístic recórrer diferents punts d’aquests indrets. El recorregut s’inicia a la plaça dels Vents, i compta amb les parades de la plaça Consolat de Mar, la cruïlla entre els càmpings Santa eulàlia i Don Quijote, la plaça Martí Royo, l’Ajuntament, el Castell i la Piscina Municipal.

 

El trajecte té una durada de 50 minuts, tot comptant l’anada i la tornada al punt de sortida de la plaça dels Vents. La companyia Viajes Transvia és l’encarregada de la ruta turística Tàrraco Tren de la ciutat de Tarragona i, actualment, té una llarga trajectòria en l’oferta de rutes amb servei de trenet turístic.

 

Abonaments de deu viatges per a tota la família

Els preus es mantenen respecte la temporada anterior. Així doncs, el preu del viatge únic per als adults és de 4,5 euros; per als menors d’entre quatre i dotze anys, de 2 euros; i per als grups de més de vint persones, de 3,5 euros.

 

Tanmateix, s’ofereixen abonaments de deu viatges, amb un preu de 35 euros par als adults; i de 15 euros per als més menuts de la família. El trenet turístic no para. S’hi pot pujar de dilluns a divendres, de les 18 a les 21 hores; i els caps de setmana i festius, de les 11 a les 13 hores i de les 18 a les 21 hores.