El far de Torredembarra es podrà visitar durant el pont de la Puríssima

L'entrada té un preu de tres euros, però els joves, els pensionistes i els usuaris del Carnet Jove només paguen un euro i mig
El far de la Torre es podrà visitar al llarg del pont de la Puríssima. | TarragonaDigital

Tornen les visites guiades al far, un dels atractius turístics més visitats de Torredembarra, que es tornarà a obrir en els propers dies per a rebre els visitants que en vulguin conèixer l'interior. Des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra s'organitzen, coincidint amb el cap de setmana —allargat divendres per la festivitat del 6 de desembre— les visites guiades que tindran lloc durant els tres dies del pont de la Puríssima: entre divendres 6 i diumenge 8.

De cara a tots tres dies, ja s'han obert fins a 19 tandes per poder visitar el far de la Torre, que és el darrer construït a l'Estat el segle XX i el que disposa de la torre més elevada de tot Catalunya.

Visites divendres i dissabte de matí i tarda i diumenge al matí

El far es podrà visitar tots tres dies en horari de matí i divendres i dissabte, a més, també a les tardes. Així doncs, el 6 i el 7 de desembre, hi haurà visites de forma alternada en català i en castellà entre les onze del matí i dos quarts d'una del migdia i de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda, cada mitja hora. Diumenge, les visites es faran també cada mitja hora, entre les onze del matí i la una del migdia.

Les visites al far de Torredembarra, per tres euros

El cost de l'entrada al far de la Torre en les visites guiades és molt econòmic: és de tres euros. Diversos col·lectius, però, paguen la tarifa reduïda, d'un euro i mig: els menors d'edat, els titulars del Carnet Jove i els majors de 65 anys. Les visites es fan en grups de tan sols set persones, de manera que qui no se la vulgui perdre, haurà d'apuntar-se en un breu termini de temps al web de Turisme Torredembarra.

"⛪ LA TORRE: La Missa del Gall tornarà a fer-se al vespre enlloc de la mitjanit" "🔴 ALTAFULLA: El nou i important document que vol aprovar l'Ajuntament"