Carnaval Torredembarra 2019

Obert el procés de votació popular del Carnaval de Torredembarra 2019

Els premis es donaran aquest dimarts, després de l'enterrament de la sardina

El lluïment i les rues del Carnaval de Torredembarra ja han acabat, però encara queden algunes coses per decidir. Aquest diumenge, 3 de març, el jurat de la festa va fer públics els guardonats en les sis categories de premis que hi havia, però encara resta saber quina és la millor carrossa i la millor comparsa del Carnaval torrenc segons la votació popular, la del públic que va poder ser a les passades de dissabte al vespre i de diumenge al migdia.

Ja es pot votar el premi a la millor carrossa i a la millor comparsa

Després de les rues d'aquest cap de setmana, tothom que ho vulgui ja pot votar quina és la carrossa i quina és la comparsa que més li ha agradat d'aquest Carnaval 2019 a la Torre. El vot es pot fer a través de l'enllaç següent:

El registre de vots estarà obert fins aquest dimarts, 5 de març, poc abans que es faci públic el veredicte popular. A les set de la tarda de dimarts començarà la rua de comiat del Carnestoltes, des del carrer de Pompeu Fabra, que acabarà a la plaça de les Monges, la de Mossèn Joaquim Boronat.

Allà es farà el tradicional enterrament de la sardina i, com és habitual, es farà una sardinada popular. Serà en aquell moment quan, des de l'organització, es desvelarà quina és la millor carrossa i la millor comparsa del Carnaval torrenc d'aquest 2019 segons els vots que s'hagin recollit fins llavors.

Els sis premis del jurat del Carnaval 2019 a Torredembarra

A primera hora de la tarda de diumenge, el jurat va fer públics els sis premis que li corresponia atorgar. Van ser aquests:

  • Reconeixement a la millor disfressa feta a mà: Los Tintineadores
  • Reconeixement a la millor coreografia: EKSI
  • Reconeixement a la idea més original: Spaindereta
  • Reconeixement al millor maquillatge: Els Salats
  • Reconeixement al tema més satíric: Spaindereta
  • Reconeixement a la millor carrossa: ASR

També et pot interessar


Comentaris