GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Cunit, Albinyana i Sant Jaume

A Cunit es farà una conferència del Grup d'Estudis Cunitencs Delmacio de Cunito

Cunit celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb diferents actes que començaran aquest dissabte 8 de setembre amb una conferència que farà el Grup d'Estudis Cunitencs Delmacio de Conito sobre 'L'expansió del comtat de Barcelona vers el Foix i el Gaia, segles IX, X i XI', que tindrà lloc a les dotze del migdia a la sala de plens de l'Ajuntament de Cunit. 

 

Ja el dimarts 11 de setembre, a les onze del matí es farà una catifa de flors a la plaça de Catalunya, al costat de l'absis romànic de l'església, a càrrec de l'Ateneu Cultural Alba. A les dotze hi haurà l'ofrena floral al monument del tricentenari i, tot seguit, tindrà lloc el Parlament Institucional de l'alcaldessa, Montserrat Carreras, amb el «Cant dels Segadors» per finalitzar. A les 12.30 hores serà el torn de la ballada de sardanes amb l’Agrupació Sardanista de Cunit, així com el concurs de dibuix infantil, tot a la plaça del Casal.

 

Actes de l'11-S a Albinyana i Sant Jaume dels Domenys

Altres municipis que ja han informat dels actes de la Diada de Catalunya són Albinyana i Sant Jaume dels Domenys. A Albinyana, el diumenge 9 es farà una botifarrada a l'escola Joan Perucho a les vuit del vespre, seguit d'un ball amb el grup Slogan. La venda de tiquets —a un preu de 2,5 euros pels empadronats i 5 euros pels no empadronats— és fins al dia 7 de setembre a l'Ajuntament d'Albinyana.  

 

El dia 11 de setembre, a dos quarts de deu del matí, es farà al cementiri vell l'homenatge a les víctimes de la Guerra Civil, amb la interpretació del «Cant dels Ocells» a càrrec de Josep Maria Guitart i Olivé. Després hi haurà una ofrena floral al monòlit de la fossa comuna per part d’institucions i entitats, la glossa Institucional i, per acabar, es cantarà «Els Segadors». A Sant Jaume dels Domenys, l'acte institucional es farà el 10 de setembre al Papiolet, amb un concert d'havaneres de Port Vell a les vuit de la tarda, amb coca, rom cremat i cava per a tothom.