La donació que ha fet l'activitat de Reiki als Serveis Socials de l'Arboç.

L'activitat de Reiki fa una donació als Serveis Socials de l'Arboç

Cunit presenta els tallers de Cal Cego i les formacions del Servei d'Ocupació

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç ha rebut recentment una donació econòmica per part dels impulsors de l'activitat de Reiki al municipi. En concret, s'ha donat la meitat de la recaptació d'aquesta activitat, que ja fa més de sis anys que es desenvolupa als locals del carrer d'Àngel Guimerà de l'Arboç, just darrere de l'Escola de Puntaires. L'altra meitat de la recaptació s'ha donat a l'associació Segones Oportunitats, que lluita contra l'abandonament d'animals.

La donació econòmica ha estat feta per les tres persones que impulsen aquesta activitat al municipi, la Júlia, la Lola i la Cristina. Han fet l'entrega a la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç, Montserrat Pérez, i a la treballadora municipal Yolanda Amaya. Des del consistori arbocenc han expressat el seu agraïment per la donació i han recordat que tots els interessats en fer l'activitat de Reiki poden trucar als telèfons 977 670 330 o 669 423 779. L'activitat de Reiki es fa cada dilluns, de les sis a les vuit de la tarda.

Inscripcions als tallers de Cunit

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit ha informat que el pròxim dijous 12 de setembre s'obre el període per fer les inscripcions per als nous cursos i les activitats de Cal Cego, corresponents al primer trimestre. Les inscripcions es poden fer fins al 30 de setembre, de les 10.00 a les 13.30 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. Les places són limitades. Els diferents cursos que s'ofereixen es poden consultar en aquest enllaç.

De la mateixa manera, des del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de Cunit s'ha preparat una nova oferta de formacions per al curs 2019-2020, en les quals es manté la formació del Certificat de Professionalitat. També es fan altres formacions ocupacionals relacionades amb diferents sectors productius del territori, com ara l'hostaleria, la logística o la seguretat. La Guia de Formació del SOM Cunit es pot consultar en aquest enllaç.


Comentaris