Cunit distribueix adhesius de 'Cunitenc a bord' pel cotxe

Es poden recollir a l'Oficina de Turisme i a la Biblioteca

L'Ajuntament de Cunit ja ha començat a distribuir els adhesius de 'Cunitenc a bord' i de 'Cunitenca a bord' perquè es puguin posar al cotxe.  Són adhesius per demanar precaució al volant, amb el qual l'ideal és col·locar-los al vidre posterior del cotxe. A l'adhesiu es pot veure la imatge del Drac i de la Draga de Cunit. Aquesta és una iniciativa que ha impulsat la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cunit, inspirant-se en uns adhesius similars que va distribuir l'Ajuntament de Cubelles al seu municipi.

Dos models, amb el Drac i la Draga de Cunit

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El consistori ha fet 500 còpies dels dos models —el Drac i la Draga— que es reparteixen de forma gratuïta entre els veïns que en vulguin. A partir d'aquesta mateixa setmana es poden recollir a l'Oficina de Turisme de Cunit, situada al carrer de Francesc Macià, al número 3, o a la Biblioteca Marta Mata, al carrer de la Creueta, 17. El regidor d’Ensenyament, Jaume Casañas, ha volgut destacar que s'ha escollit la imatge del Drac i la Draga de Cunit per «motivar el sentiment d’identitat entre els veïns del poble i reivindicar el nostre patrimoni». El Drac i la Draga són dues de les bèsties de foc dels Joves Diables de Cunit i són elements molt estimats al municipi.

Exposició sobre Maria Aurèlia Capmany a Cunit

La Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit acollirà també fins al 28 de gener l'exposició 'Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany amb nosaltres', emmarcada en el centenari del naixement de l'escriptora, que es va celebrar el passat 2018. La mostra és una aproximació a la personalitat de l’autora, repassant la seva trajectòria com a escriptora, actriu, directora de teatre, polemista i militant política i social. L'exposició és impulsada per la Casa de les Lletres de Tarragona, i es va inaugurar aquest passat dilluns 7 de gener.