Demanen ajuda per acollir i portar al veterinari un gos abandonat a Santa Oliva

L'Associació P.A.S.O.S El Vendrell ha fet difusió del gos abandonat i busquen col·laboració per salvar-li la vida
Han abandonat un gos en molt mal estat a Santa Oliva | Asociación P.A.S.O.S El Vendrell

 

L'Associació P.A.S.O.S El Vendrell demana ajuda per acollir i portar al veterinari a un gos que està moribund al municipi de Santa Oliva, al Baix Penedès. En aquest sentit, la falta de lloc en les cases d'acollida amb les quals treballen els impedeix poder ajudar-lo, però tan aviat com puguin l'aniran a recollir i el portaran al veterinari per fer-li les proves corresponents i intentar salvar-li la vida, tal com ha explicat Juana, la presidenta de l'Associació, al TarragonaDigital.com.

Molts casos d'animals abandonats en l'últim mes

Durant el dia d'avui han arribat les fotografies d'un gos abandonat al municipi de Santa Oliva, al Baix Penedès. En aquest sentit, des de l'Associació P.A.S.O.S del Vendrell han fet difusió per xarxes socials en cerca d'ajuda d'aquest animal, ja que «en el darrer mes han arribat molts casos d'animals abandonats», explica la presidenta.

El procés que seguiran des de l'Associació és buscar ajuda per acollir el gos, ja que treballen amb cases d'acollida del territori, però hi ha problemes d'ocupació. Tanmateix, tot i no haver-hi lloc, aniran a recollir l'animal abandonat per portar-lo a la clínica veterinària.

Busquen col·laboració per salvar la vida al gos | Asociación P.A.S.O.S El Vendrell

 

En aquest cas, sembla que el gos pateix alguna malaltia com pot ser la sarna o leishmània segons han explicat des de l'associació a aquest mitjà, però fins que no se'l porti al veterinari i li facin les proves corresponents, no es podrà saber del tot cert quina és la malaltia que té l'animal. 

Actualment l'associació no té molts recursos per ajudar als gossos abandonats, per això busquen col·laboració per anar a buscar-lo, tot seguit portar-lo a fer un reconeixement mèdic i després ser transparents amb tothom que ha col·laborat. «Sempre ensenyem les factures de la clínica veterinària perquè la gent vegi que ho donem tot pels animals», argumenta Juana, la qual farà tot el possible des de l'associació per salvar la vida del gos i que tingui un lloc on poder-se quedar.

"Qui són aquests escolars del Vendrell del 1969?" "L'ERO de la farmacèutica Esteve no afectarà la planta de Banyeres del Penedès"