L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès continua treballant en la rehabilitació del Poliesportiu

En paral·lel, el consistori ha concedit definitivament subvencions per a nous autònoms a tres bisbalencs
El Poliesportiu de la Bisbal avança a fases la seva construcció | Cedida

 

 

La Junta de Govern local de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat, aquest passat dilluns 22 de juliol, l'inici del projecte d'obres de la fase 1.2 del Poliesportiu municipal. Una fase que es correspon, en concret, a la construcció del pavelló esportiu del poliesportiu amb el projecte redactat per l'equip UTE Anton Pàmies, Josep Anglès i Albert Pàmies per un import de 711.472 euros.

 

Aquesta nova etapa es penjarà durant 30 dies al tauler d'anuncis, a la seu electrònica i al BOP de Tarragona, així com es va fer amb la primera fase, corresponent a la construcció dels vestuaris del pavelló. En paral·lel, el consistori també ha sol·licitat el control preventiu al Departament de prevenció d'incendis de la Generalitat per tal de garantir la seguretat a edificis, establiments, infraestructures i activitats realitzades durant aquests mesos tan càlids.

 

 

 

L'Ajuntament concedeix subvencions per a autònoms a tres bisbalencs

En la mateixa Junta de govern local d'aquest dilluns, l'Ajuntament va aprovar la concessió definitiva de la subvenció per a persones desocupades que en el passat 2018 es van establir com a autònomes. Per a aquesta actuació, el consistori comptava amb un pressupost de 15.000 euros que, en principi, havia de destinar a sis sol·licituds. Si més no, tres d'aquestes no complien la totalitat dels requisits necessaris per obtenir l'ajut.

 

La Junta de Govern del dilluns també va aprovar la concessió de subvencions a nous autònoms. | Cedida

 

D'aquesta manera, han estat tan sols tres les subvencions concedides, dues de 2.800 euros, l'import màxim concedible, i una de 630. Per tant, finalment, la despesa ha estat de 6.230 euros. Una despesa que l'Ajuntament dedica a persones procedents de l'atur empadronades al municipi que han iniciat una activitat econòmica com a autònoms o que s'hi han incorporat, sigui preexistent o de nova creació, com a socis d'una societat civil o mercantil, que els obliga a estar donats d'alta al règim d'autònoms.

 

La regidoria d'Ocupació, amb aquesta convocatòria, subvenciona despeses inicials com els pagaments de les quotes d'autònom del primer any, les despeses de tributs i preus públics locals, autonòmics i estatals relacionats amb l'inici de l'activitat i el primer establiment; els informes tècnics obligatoris per a la legalització de la nova activitat; les despeses de gestoria i assessoria per a la posada en marxa de la nova activitat i les despeses d'arrendament del primer any dels locals destinats a realitzar l'activitat.