L'Ajuntament de Calafell començarà a recuperar l'activitat presencial el 27 d'abril

S'ha previst una desescalada en diverses fases entre l'abril i el maig

L'Ajuntament de Calafell anirà recuperant el treball presencial a partir del pròxim dilluns 27 d'abril, amb l'objectiu d'avançar en una transició cap a la normalitat que tindrà diverses fases. L'alcalde del municipi, Ramon Ferré, ha signat un decret que estableix com s'anirà recuperant el treball presencial a les oficines municipals, que romanen tancades des del passat 13 de març.

Els primers canvis ja s'introduiran el dilluns 27 d'abril, quan alguns serveis ja començaran a treballar des de l'Ajuntament, tot i que amb un mínim d'efectius i a porta tancada. De fet, des del consistori s'ha avisat que la transició serà prudent i amb terminis dilatats, per no posar en risc els treballadors. Els departaments que ja començaran el treball presencial el dilluns seran els serveis socials, l'atenció telefònica del Servei d'Atenció al Ciutadà i l'atenció telefònica des dels diferents departaments per a qüestions específiques.

 

El 10 de maig, la segona fase

Una segona fase del desescalament tindrà lloc el 10 de maig, quan  hi haurà una reincorporació del treball presencial d'altres serveis municipals. El pla s'està negociant aquests dies amb els representants dels treballadors, per acordar el retorn de les hores i jornades que no s'han fet durant l’emergència sanitària. Ferré ha apuntat que el retorn a la normalitat «serà pausat i progressiu, perquè l'objectiu és evitar un repunt de la Covid-19».

"Proposen que el sou dels polítics del Vendrell sigui pel personal de la residència" "El Penedès Marítim vol la gratuïtat de la C-32 durant l'estat d'alarma"