ÚLTIMA HORA

Localitzen el cos sense vida de Jesús Pinto Silva, desaparegut a Reus des del 20 de setembre

L'Ajuntament de Cunit alerta amb senyals a terra del perill de creuar la C-31

No hi ha novetats sobre la remodelació de la via, que s'espera per la tardor

L'Ajuntament de Cunit ha lamentat la mort d'una veïna de 87 anys del municipi que el passat dimarts 2 de juny va ser atropellada mentre creuava la C-31 per un pas de vianants. Aquest és un punt negre del municipi, que ha registrat molts atropellaments els últims mesos, fins al punt que veïns de Cunit van fer una manifestació de protesta el passat 29 de febrer.

Després de l'últim atropellament —que ha tingut un final tràgic— des del consistori han decidit posar nous senyals horitzontals als passos de vianants, en els quals s'indica el perill que presenta aquesta carretera per l'elevat trànsit de vehicles que té. Els senyals s'han posat al començament dels passos de vianants en els dos sentits, amb l'objectiu de captar l'atenció de tots els que hagin de creuar i ho facin amb la màxima prudència.

Sense noves notícies de les obres de remodelació

Paral·lelament, el consistori segueix fent el seguiment del projecte de remodelació de la carretera al pas pel municipi, que ha de dur a terme la Generalitat. La Direcció General de Carreteres ha apuntat que el projecte segueix el seu curs administratiu, amb el qual no hi ha cap novetat al respecte. El passat mes de gener es va apuntar com a possible data per començar les obres la pròxima tardor, tot i que el projecte acumula molts retards des que es va presentar el juny del 2017.

"Platges obertes amb noves normes a seguir a Calafell" "Un dia difícil d'oblidar: 20 anys del gran aiguat del Vendrell"