L'Arboç ofereix noves ajudes al comerç per fer front a les taxes municipals

Es tracta d'una línia de subvencions d'un màxim de 500 euros

L'Ajuntament de l'Arboç ha posat en marxa una nova línia de subvencions perquè els comerços puguin fer front a les seves obligacions tributàries. Són ajudes que tenen com a objectiu donar suport al teixit comercial i productiu local, que ha patit una reducció de la seva activitat a causa de la pandèmia del coronavirus, alhora que ha de seguir fent front a costos com els del lloguer, l'aigua, els salaris o la llum.

Aquesta nova línia de subvencions ha d'ajudar els comerços a pagar diferents taxes municipals, com ara el primer semestre de la recollida d'escombraries de l'activitat, el primer semestre de la taxa d'ocupació de la via pública amb parades del mercat setmanal, o la taxa d'ocupació de la via pública amb taules, cadires i tarimes des del mes de març fins al mes de setembre d'aquest 2020.

 

Un màxim de 500 euros

Les ajudes han estat aprovades per unanimitat de tots els grups municipals, i arriben a un màxim de 500 euros. Poden accedir-hi els autònoms, les microempreses o les empreses de fins a quinze treballadors amb el domicili a l'Arboç. Això sí, han d'estar al corrent del compliment de les seves obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social. També és necessari que hagin suspès l'activitat econòmica com a mesura derivada de l'aplicació de l'estat d'alarma o hagin tingut una reducció del 75% de la seva facturació. 


Comentaris

envia el comentari