L'Arboç i Banyeres faran la tercera Sant Silvestre conjunta

La data escollida és el 28 de desembre
Imatge de la Sant Silvestre 2018 de l'Arboç i Banyeres. | Ajuntament de l'Arboç i Banyeres del Penedès
 

Per tercer any consecutiu, l'Arboç i Banyeres del Penedès faran de forma conjunta la cursa Sant Silvestre, que tindrà lloc el 28 de desembre. L'esdeveniment està organitzat pel Club Esportiu Banyeres del Penedès, amb la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç i els consistoris dels dos municipis. Després de l'èxit de les dues primeres edicions, l'experiència es repeteix aquest 2019, però canviant els llocs de sortida i arribada de la cursa.

Així, enguany la sortida es farà des de l'Arboç, a la zona del poliesportiu municipal, mentre que finalitzarà a la plaça de l'Ajuntament de Banyeres. La cursa, que manté el caràcter solidari amb el lema 'Cap infant sense joguines', consta de cinc quilòmetres que es poden fer corrent o caminant, amb un recorregut que passa pels dos municipis i el seu entorn. Com els altres anys, hi haurà un servei de bus gratuït que facilitarà el transport entre les dues poblacions.

Objectiu, superar els 800 euros recaptats del 2018

Els regidors d'Esports de l'Arboç i Banyeres, Albert Romero i Miguel Ángel del Río, destaquen el fet que es pugui seguir fent aquesta iniciativa conjunta, «que fomenta la pràctica de l'esport alhora que suposa una implicació directa de les dues poblacions». En l'edició del 2018, aquest esdeveniment va recaptar prop de 800 euros que es van destinar a comprar joguines per les festes de Nadal. L'objectiu d'aquest any és superar aquesta xifra.

Les inscripcions per la Sant Silvestre es poden fer a la pàgina web d'Athletic Events i també de manera presencial a la Casa de Cultura de l'Arboç i al Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. La inscripció té un cost de deu euros fins al 15 de desembre, de dotze euros entre els dies 16 i 25 de desembre, i de catorze euros del 26 al mateix 28 de desembre. Dos euros es destinen a la finalitat solidària. La tercera edició de la Sant Silvestre de Banyeres del Penedès i l'Arboç compta amb el patrocini de Sant Gobain i La Ciutat del Baix Penedès.

"Així serà el nou Tabaris de Coma-ruga després del FEDER" "L'Ajuntament del Vendrell estudia fer la distribució d'aliments a través de 'targetes moneder'"