ÚLTIMA HORA

Els dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès donen negatiu

L'Arboç impulsa de nou la campanya comercial dels barris antics

Més de 70 comerços hi prenen part durant tot el mes de juny
Vista del municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

Com és habitual els últims anys, l'Arboç pren part el mes de juny a la campanya comercial 'Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir', junt amb 30 poblacions més que estan adherides a aquesta iniciativa. La campanya permet que les persones que comprin a qualsevol dels més de 70 establiments de venda al detall de l'Arboç durant el mes de juny entrin al sorteig de diferents premis. Només han d'omplir una butlleta participativa i dipositar-la a l'urna que trobaran a les botigues.

 

Els establiments que estan adherits a la campanya tenen un cartell promocional que els identifica. El sorteig es farà el 4 de juliol en directe als estudis de Ràdio l'Arboç. La campanya, que està impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, ofereix experiències turístiques, com ara nits d’hotel o estades gastronòmiques, que aporten cadascun dels municipis participants. També hi ha un premi per al comerç que hagi segellat la butlleta guanyadora del primer premi. Relacionat amb aquesta iniciativa, el vestíbul de la Casa de Cultura acollirà durant el mes de juny una exposició amb tots els premis.

 

El Vendrell pren part a la promoció turística 'Catalunya, Hola Família'

Una altra campanya de promoció que se celebra aquest mes de juny és 'Catalunya, Hola Família', en la qual hi pren part el Vendrell. Aquesta campanya destinada a promocionar el turisme familiar ofereix el cap de setmana del 7 al 9 de juny prop de 200 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. La campanya està impulsada per l'Agència Catalana de Turisme i es va celebrar per primer cop el passat 2018.

 

Entre les ofertes que hi ha, els allotjaments permeten reservar dues nits al preu d'un, per incentivar les reserves de les famílies durant el cap de setmana. Pel que fa a les activitats, aquestes seran gratuïtes o amb descomptes del 50%. A la regió de Tarragona hi participen set destinacions turístiques, entre les quals hi ha el Vendrell i les seves platges, i 33 empreses i equipaments turístics familiars, i s’han programat prop de 70 activitats. En aquest enllaç es poden consultar les activitats ofertes.

 

També et pot interessar: