ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

L'Arboç ja té el nou cartipàs municipal per l'actual mandat

El PSC repeteix majoria absoluta per segon mandat consecutiu
Els regidors de l'Ajuntament de l'Arboç pel mandat 2019-2023. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ja té el nou cartipàs pel mandat 2019-2023. L'alcalde, el socialista Joan Sans, ha delegat les funcions entre els regidors del seu partit aquest dilluns 1 de juliol, que després han estat aprovades en un ple extraordinari. Sans repeteix com a alcalde per tercer mandat consecutiu, i el PSC ha tornat a revalidar la majoria absoluta, obtenint vuit regidors d'un total de tretze.

 

Les regidories de l'Ajuntament de l'Arboç

El batlle s'ocuparà també de les àrees de Règim Intern, Seguretat Ciutadana, Educació, Urbanisme i Serveis urbans. Alfons Ribas, primer tinent d'alcalde, serà regidor de Promoció Econòmica, Comunicació, Ocupació, Participació Ciutadana i Turisme. Sònia Magrané, segona tinent d'alcalde, agafa les carteres de Protecció Civil, diversitat de Gènere, Cultura i Festes. El tercer tinent d'alcalde, Miguel Ángel del Río, ocuparà les regidories de Joventut, Esports i Lleure.

 

Montserrat Pérez, quarta tinent d'alcalde, es queda amb Serveis Socials, Sanitat, Atenció a la Dona i Tercera Edat. Adrià Molina serè regidor d'Habitatge, Hisenda, Mobilitat, Noves Tecnologies i Web Municipal. Maria Josefa Morillas agafa les carteres de Neteja Viària, Salubritat Pública i Protecció dels Animals, mentre que Susana Bayo es queda amb Medi Ambient, Indústria, i Parcs i Jardins. La Junta de Govern Local estarà integrada per Joan Sans com a president, Alfons Ribas, Montserrat Pérez, Miguel Ángel del Río i Sonia Magrané com a vocals.

 

Portaveus dels grups municipals

Al ple també es van constituir els grups municipals amb els seus portaveus, que seran Alfons Ribas (PSC), Montserrat Ventura (CLAM), Olga Navarro (Junts) i Maria Mestre (CUP). El nou cartipàs municipal es va aprovar al ple extraordinari que es va celebrar aquest dilluns 1 de juliol al vespre. Altres ajuntaments que ja han aprovat el cartipàs municipal han estat els de la Bisbal del Penedès o Calafell. El Vendrell celebrarà el ple aquest mateix dijous 4 de juliol a les sis de la tarda.