GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Arboç fa un cicle d'actes contra la violència masclista

Es farà a la Biblioteca Municipal aquest 28 de juny
Vista aèria del municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç impulsa aquest divendres 28 de juny un seguit d'actes per denunciar la violència de gènere i la desigualtat, que tindran lloc a la Biblioteca Municipal a partir de les 19.30 hores. Són activitats adreçades a diferents franges d'edat, i que van a càrrec d'Espectacles Xavi Demelo. El primer serà un espectacle infantil participatiu, per a nens i nenes a partir dels sis anys, que porta per nom 'Contes de gènere'.

 

Són contes que tracten els errors de gènere, les relacions abusadores, els patrons de pensament i els estereotips d'una manera entretinguda, però també instructiva. Després, a les 21.30 hores, hi haurà l'espectacle 'Gèneres', en aquest cas adreçat a joves i adults, en el qual es combinaran música, cançons, humor, poesia i sensibilització. Com a cloenda es farà un col·loqui - debat amb la participació del públic. El cicle està impulsat per l'Ajuntament de l'Arboç, amb el finançament del Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat.

 

Concert de cors a l'Auditori del Tívoli

Per altra banda, l'Auditori del Tívoli del Vendrell acull aquest dissabte 29 de juny, a partir de les 20.30 hores, un concert de corals femenines, amb el cor Zóngora de l'Escola de Música Pau Casals (EMMPAC) del Vendrell i el cor Exaudio d'Igualada. Les corals interpretaran cançons en solitari i també de forma conjunta. L'endemà, el diumenge 30 de juny, repetiran el concert a l'escola Pia d'Igualada, a les 12.30 hores.

 

Aquest concert és fruit de la participació de totes dues corals, el passat mes de març, en una trobada de cors de noies, on durant tot un cap de setmana van estar treballant amb el reconegut director Lluís Vilamajor. En el concert es podran escoltar obres de dones compositores, repertori popular i peces amb textos de Federico Garcia Lorca, com la coneguda 'Suite de Lorca' de E.Rautavaara.