EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

L'Arboç organitza la 4a Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer

Les inscripcions de la cursa, que se celebra el 6 d'octubre, ja estan obertes en línia amb preus reduïts
Sortida de la Sant Silvestre 2018 de l'Arboç i Banyeres. | Ajuntament de l'Arboç i Banyeres del Penedès

 

 

Un any més, l'Arboç acollirà una festa esportiva solidària per lluitar contra el càncer. Per quart any consecutiu, el diumenge 6 d'octubre, tindrà lloc pel circuit urbà de la vila la quarta edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa promoguda per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç. El seu objectiu, a més de fomentar la pràctica esportiva, és recaptar fons econòmics per la lluita contra el càncer.

 

 

 

També se celebra la 2a Kids Run Colors i Familiar 1K

Amb sortida des de la plaça de la Vila, la Cursa i Marca Solidària ofereix tres variants d'inscripció: una marxa a peu de cinc quilòmetres, una cursa de la mateixa distància i, per segona ocasió, la Kids Run Colors i Familiar d'un quilòmetre. Aquesta, una cursa per gaudir en família i en companyia dels més petits, es tracta d'una cursa 'holi colors' no competitiva que es pot realitzar en modalitat de cursa o de caminada.

 

Les inscripcions ja es poden realitzar en línia, a través de la pàgina web d'Athletic Events, i fins al 8 d'agost a uns preus inicials reduïts. Fins aquella data, el preu per fer la Marxa serà de nou euros i el de la Cursa deu. A partir del 9 d'agost i fins al 6 de setembre, el preu pujarà un euro, i a partir del 7 de setembre i fins al 3 d'octubre, últim dia per inscriure's, el preu haurà pujat dos euros en els dos casos.

 

Vista del municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

La inscripció a la Kids Run Colors i Familiar serà de dos euros, incloent-hi una bossa de colors 'holi' i avituallament. Enguany, a més, els nens i nenes de fins a 12 anys podran inscriure's a la Kids Run Colors amb opció d'inscripció amb samarreta per cinc euros fins al 6 de setembre i sis fins al 3 d'octubre. Tots els inscrits a la Marxa i la Cursa de cinc quilòmetres, no obstant això, tenen inclosa la participació en la Kids Run Colors.

 

Inscripció conjunta amb el Trail l'Arboç

Aquest any, com a novetat, s'ofereix la possibilitat de fer la inscripció conjunta del Trail l'Arboç, que se celebra el 8 de setembre, i la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer del 6 d'octubre a un preu promocional de 20 euros, sigui quin sigui el recorregut i amb un buf de regal. El tancament de totes les inscripcions es farà el 3 d'octubre a les deu de la nit, si més no, es podran reservar alguns dorsals per inscriure's presencialment el dia abans de la cursa, i en aquest cas, el preu pujarà a tretze euros per la marxa i catorze per la cursa.