Una foguera de Sant Joan.

L'Arboç decideix suspendre la revetlla de Sant Joan

L'Ajuntament anima els veïns a celebrar-ho en família i grups reduïts

L'Ajuntament de l'Arboç ha decidit suspendre la tradicional revetlla de Sant Joan que s'havia de celebrar la nit del 23 de juny a la sala polivalent del pavelló. La situació d'emergència sanitària pel coronavirus ha impulsat el consistori a prendre aquesta decisió, per evitar així les grans concentracions de gent.

Celebració en família i grups reduïts

Tot i això, des de l'Ajuntament s'ha animat els veïns del municipi a celebrar la revetlla d'una manera «diferent», més orientada a les trobades «en família i grups reduïts a les cases», sempre respectant «les normes i l'aforament màxim» i evitant les festes «amb concentracions de gent». Les trobades en domicilis particulars són de fins a vint persones a la fase 3.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des del consistori s'ha fet una crida per celebrar la revetlla de Sant Joan «amb responsabilitat i seguretat, fent valdre l'esforç dels serveis sanitaris, d'emergència i de seguretat». Per això han recordat la necessitat de respectar les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, en especial les de mantenir la distància física i evitar el contacte, així com utilitzar mascareta i rentar-se les mans amb aigua i sabó.