Mascareta per al coronavirus

L'Arboç donarà un set preventiu contra la Covid-19 a cada família

Consisteix en dos jocs de mascaretes i un paquet de tovalloletes antibacterianes

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que lliurarà a cada família del municipi un set de material preventiu contra la Covid-19, perquè es pugui usar en la progressiva tornada a la normalitat. Aquest set consisteix en dos jocs de mascaretes, un paquet de tovalloletes humides antibacterianes i un fulletó explicatiu bilingüe.

El consistori ha habilitat dos punts de recollida d'aquest material, la Casa de Cultura i el Poliesportiu Municipal, coincidint amb cada districte electoral. Un membre de cada família podrà anar a recollir el set al punt que correspon amb el seu local de votació. Cal presentar el DNI i l'horari per a fer-ho serà els dimecres i els dijous de les 11.00 a les 13.00 hores i de les 17.00 a les 19.00 hores.

 

Llistes de recollida

Amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, la recollida es farà segons el carrer on visqui cada família, i l'Ajuntament publicarà a les cartelleres municipals i a les xarxes socials les llistes. Des del consistori recorden, però, que la millor manera de prevenir la transmissió del coronavirus és respectant la distància social, rentant-se les mans sovint, utilitzant mocadors d'un sol ús i tapant-se la boca i el nas en tossir o esternudar.