L'Arboç engega en un pla de restauració dels parcs infantils

El Club de Lectura del Vendrell ha començat, també, el segon semestre
Un parc infantil de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha posat en marxa un pla de restauració i millora dels parcs infantils del municipi. Aquests dies, treballadors de la brigada municipal fan diferents tasques de restauració en aquests equipaments, que consisteixen a pintar-los de nou, substituir gronxadors o tobogans vells per altres de nous i posar noves papereres. Això s'ha fet en parcs com el de la plaça Mare de Déu de Montserrat.

En altres, com el parc de Santa Llúcia, s'hi ha posat una taula de ping-pong exterior. Des del consistori han anunciat que els pròxims dies es faran noves actuacions de restauració en altres parcs del municipi. A més a més, la brigada municipal també ha fet obres d'arranjament de la vorera al carrer de Víctor Mallol, que han afectat uns 48 metres quadrats de vorera. 

El Club de Lectura del Vendrell comença el segon semestre

Per altra banda, el Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell, el més antic de la província de Tarragona, ja ha començat el segon semestre, amb una programació de qualitat. Després de la presentació del passat 30 de gener, el pròxim 27 de febrer la sessió estarà dedicada a l'obra 'bona persona de Sezuan', de Bertolt Brecht, dins el projecte 'Llegir el Teatre'. El 20 de març es farà una sortida per visitar una de les exposicions de l’any a Barcelona, la que està dedicada a l’escultor Jaume Plensa al MACBA.

Ja el 27 de març, la tertúlia estarà dedicada al llibre 'La néta del senyor Lihn', de Philippe Claudel, lectura que va ser triada pels membres del Club entre tot un seguit de propostes que ells mateixos van formular. El teatre tornarà a protagonitzar l’activitat del dia 10 d’abril, amb la lectura de 'El gran mercado del mundo', de Calderón de la Barca. La lectura del llibre s’acompanyarà d’una sortida al Teatre Nacional de Catalunya, el dia 25 de maig, per participar en la Trobada de Clubs de Lectura que se celebrarà aquell dia, i que es completarà amb la representació teatral de l’obra del mateix títol.

Imatge del Club de Lectura de la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell. | Cedida

 

Marc Artigau i Antoni Bassas

El 24 d’abril, el llibre 'Tres llums', de Klaire Keegan, centrarà la tertúlia del club, mentre que el 29 de maig arribarà un dels plats forts del semestre, amb una tertúlia dedicada a 'La vigília', obra guanyadora del darrer Premi Josep Pla. Els assistents podran intercanviar opinions amb el seu autor, Marc Artigau, responsable, tot i la seva joventut, d’una extensa, variada i exitosa producció. Per últim, la darrera sessió del curs comptarà amb una altra destacada visita, la del periodista i escriptor Antoni Bassas, que compartirà tertúlia amb els membres del Club per parlar del seu llibre 'Bon dia, són les vuit!'.

També et pot interessar:

L'Arboç farà classes de reforç escolar gratuïtes.

"Un vendrellenc triomfa amb la seva coreografia a 'Fama A Bailar', de Movistar +" "Cs de Calafell no vol que s'indulti els polítics «que van fer un cop a la democràcia»"