L'Arboç fa un festival per recaptar fons pels animals abandonats

Es destinaran a l'entitat Segundas Oportunidades, creada recentment a la vila
Un cadell de gos abandonat al carrer. | Facebook / Pilar Gómez

 

L’Ajuntament de l’Arboç ha organitzat el Remember Festival, junt amb les entitats locals Segundas Oportunidades i Reaktor Group, amb l'objectiu d'aconseguir fons per a la recuperació i defensa dels animals abandonats. Els diners es destinaran a l'entitat Segundas Oportunidades, creada recentment per un grup de ciutadans de l'Arboç, que té com a missió el rescat i la recuperació d'animals que estiguin abandonats a la vila o els seus voltants.

Així doncs, l'Arboç Remember Festival comptarà amb DJ's de primer nivell com ara el DJ Ricardo F, resident a l'antiga i popular discoteca Chasis de Mataró, o el DJ Sonic, resident de la coneguda discoteca Pont Aeri. Completen el cartell altres discjòqueis com Ruly y Traka, de Lleida, Jordi K-staña, o l'arbocenc DJ Peyes. La festa serà el dissabte 30 de març a la sala polivalent del Poliesportiu Municipal, a partir de les onze de la nit. L'entrada serà gratuïta i els beneficis que es recullin aniran destinats a l’entitat Segundas Oportunidades.

Cunit participa al projecte 'Enyorança, Catalunya Avui'

Per altra banda, Cunit és un dels municipis que ha pres part al projecte 'Enyorança, Catalunya avui', impulsat per l'artista danès Michael Kirkegaard, amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa. L'artista vol fer una estructura expositiva amb forma de cabana o barraca, que estigui feta per 947 pots amb terra de tots els municipis catalans. L'objectiu és mostrar «el ventall de colors i textures de cada indret de Catalunya».

L'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, va rebre un pot de vidre i una etiqueta amb un tros de cordill. La col·laboració era retornar-lo ple de terra seca del municipi. A l’etiqueta, calia fer-hi constar el nom del municipi, el gentilici, la superfície en km2, el nombre d’habitants i el nom de l’alcaldessa i any d’investidura. A Cunit, la mostra de terra es va agafar de davant de la Masia de Cal Pla, un indret emblemàtic.

També et pot interessar:

"El PDeCAT del Vendrell defensa que han complert «el 75% del programa electoral»" "MUNICIPALS 2019: Calafell i Cunit afronten unes eleccions amb moltes cares noves"