EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

L'Arboç dona formació a aturats majors de 30 anys

Formen part del Projecte Integral del Pla de Barris
Imatge del curs d’auxiliar de magatzem. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha realitzat, a través del seu Servei d'Ocupació Municipal (SOM), dues formacions durant aquest passat mes de gener en les quals hi van prendre part 30 persones, majors de 30 anys, que estaven en situació d'atur. Una d'elles, en la qual hi van participar quinze persones, era un curs d'Auxiliar de Magatzem amb Radiofreqüència, 'Picking' i formació teòric-pràctic en Carretons Elevadors, Frontals, Retràctils i Transpalets Elèctrics.

 

Aquesta va començar el 21 de gener, amb una durada total de 25 hores. La segona formació, en la que també hi van participar quinze persones, es va dur a terme el dilluns 4 de febrer a l'Aula de Can Freixas. L'objectiu d'aquesta segona formació era preparar els participants en la manipulació d'aliments en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments, recollit en el Reglament 852/2004.

 

Cursos integrats al projecte del Pla de Barris

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han afegit que tots els que vulguin prendre part en aquestes formacions es poden adreçar al SOM de l'Arboç, situat al carrer Major 37, 1r pis, o trucant al 977 16 71 79. També podem enviar un correu a serveiocupacio@arbocenc.cat. Aquests cursos han estat una actuació subvencionada per l'Ajuntament de l'Arboç a través del Projecte Integral de Pla de Barris.

 

Xerrada sobre les barraques de pedra seca a Bellvei

En el marc del centenari del Casal de Bellvei, el diumenge 17 de febrer s'ha programat a la sala principal, a les 18.00 hores, una conferència sobre les barraques de pedra seca. Aquesta serà impartida per l'arbocenc Robert Rovira, membre del grup barraquer Drac Verd de Sitges, col·laborador de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, responsable a la Web de 'Wikipedra' de les construccions per emmagatzemar aigua de pedra seca, i autor de llibres i articles sobre les barraques de la pedra seca.

 

En aquesta xerrada es passaran imatges d'algunes de les barraques monumentals de Catalunya i també d'algunes de les construccions fetes amb pedra seca que hi ha al terme municipal de Bellvei.

 

També et pot interessar:

Vint estudiants de l'Arboç reben un ajut pel desplaçament a la universitat.

Calafell vol que tota la urbanització de Baronia del Mar formi part de Bellvei.