L'Arboç obre el termini d'inscripcions pel nou curs d'auxiliar de magatzem

El curs va adreçat a persones majors de 30, empadronades al municipi i en situació d'atur i valorarà l'experiència prèvia en logística
Classes d'anteriors cursos que han realitzat cursos oferts per l'Ajuntament de l'Arboç. | Cedida

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha fet efectiva l'obertura del termini d'inscripció a un nou curs de formació laboral per als seus veïns. En aquest cas, el curs és d'auxiliar de magatzem i oferirà formació en radiofreqüència, picking i formació teòrica i pràctica amb carretons elevadors frontals, retràctils i transpalet elèctric. Per accedir-hi, és necessari superar l'edat de 30 anys, estar empadronat a l'Arboç i estar en situació actual d'atur, i es valorarà en especial experiència prèvia en oficis relacionats amb la logística.

 

El curs, que es realitzarà a la 1a planta de l'edifici municipal Cal Freixes i al magatzem de la brigada municipal, tindrà lloc entre el dia 30 de setembre i el 4 d'octubre, amb una durada de 25 hores repartides en cinc dies, de nou del matí a dues del migdia. Tots els interessats en el curs o interessats en inscriure's al servei d'ocupació municipal poden adreçar-se al SOM L'Arboç, ubicat al primer pis del número 37 del carrer Major, o poden trucar al telèfon del servei d'ocupació (977 16 71 79) o enviar-hi un correu a la seva adreça electrònica.

 

Ja han començat els banys nocturns de cada dijous a la piscina municipal

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de l'Arboç, a través de la regidoria de Joventut i Lleure i l'empresa Inacua, gestora de les instal·lacions de la piscina municipal, han organitzat els Banys Nocturns, que tenen lloc cada dijous a partir de les deu de la nit. La bona rebuda de la primera edició ha fet que, des del passat dijous 11 de juliol, es repeteixin els banys nocturns, que estan amenitzats amb música en directe a càrrec dels DJ's locals. L'activitat és gratuïta per als abonats a la piscina i té un cost de dos euros per aquells que no tenen l'abonament, siguin adults o nens a partir de 4 anys.

 

L'Arboç repeteix els banys nocturns a la piscina. | Ajuntament de l'Arboç