La Fira Modernista de l'Arboç.

L'Arboç obre les inscripcions per la Fira Modernista del Penedès

L'esdeveniment es farà enguany els dies 4 i 5 de maig

L'Ajuntament de l'Arboç ha obert les inscripcions per participar en la vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de maig. Les inscripcions per posar parada a l'esdeveniment es poden fer al correu electrònic turisme@arbocenc.cat. La fira s'ha convertit, després de set edicions, en un esdeveniment totalment consolidat a la comarca i a tot el Penedès, esdevenint un referent de les fires amb temàtica modernista. 

El teatre d'època al carrer serà, un cop més, un els eixos temàtics centrals, i aquest any es mostraran els balls i la música llatina de l'època, per commemorar els indians de l'Arboç i el Penedès. Des de l'Ajuntament esperen que es torni a reeditar l'èxit de públic i de participació dels últims anys. La Fira Modernista, que està organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica, es fa aquest any una setmana més tard, per la coincidència amb les eleccions generals.

Monogràfic de ceràmica en família, al Vendrell

Per altra banda, la regidoria de Cultura del Vendrell, a través de les Aules Artístiques, ha organitzat pel mes d'abril un monogràfic de ceràmica per fer en família. Es tracta d'un taller per experimentar amb el fang en el qual hi poden prendre part dos membres d'una mateixa família. Un d'ells ha de tenir, com a mínim, divuit anys, i l'altre ha de ser més gran de dos anys. Es farà el dissabte 6 d'abril, de 10.00 a 14.00 hores, a l'Aula de Ceràmica de l'avinguda de les Escoles, 20. 

Sota les ordres de la ceramista Inga Freitas, els participants podran aprendre a fer una vaixella de primavera amb safates que seran perfectes per posar-hi les fruites de temporada, com les cireres o la pinya. El preu per fer el monogràfic és de 20 euros per família i quinze euros si són alumnes de l’Aula. Les inscripcions per participar-hi es poden fer a la regidoria de Cultura de la Rambla, 24.

Altres notícies relacionades:


Comentaris