L'Arboç fa una jornada saludable amb diversos tallers i xerrades

Es farà a l'Auditori Municipal aquest dissabte 15 de febrer

L'Auditori Municipal de l'Arboç acull aquest dissabte 15 de febrer una 'Jornada saludable' en la qual es faran diversos tallers i xerrades, que aniran a càrrec de professionals de la salut. L'objectiu de la jornada, que durarà tot el dia, és millorar la salut de les persones i resoldre dubtes. A les onze del matí es farà la presentació de la jornada, que vindrà seguida d'una xerrada sobre l'insomni a càrrec de la Doctora Olga Colet, metgessa del CAP de l'Arboç.

 

A les 12.30 hores tindrà lloc un taller de psicomotricitat i risoteràpia sota el títol de 'Anima't, juga i somriu', que impartirà la psicòloga Daylis Fonteboa. Després d'un dinar lleuger de fruites i verdures que es farà a peu dret a les dues, a les 15.00 hores hi haurà un taller de manualitats per aprendre a fer-se un atrapasomnis. Anirà a càrrec de l'herboristeria Nayades. Els que es vulguin inscriure ho poden fer al PIJ de la Casa de Cultura, ja que les places són limitades. Es tracta d'una jornada gratuïta organitzada per la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de l’Arboç, en col·laboració amb la Xarxa Sanitària de Santa Tecla.

 

Nova edició del concurs de Cartes d'Amor de Calafell

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell ha convocat una nova edició, la número 27, del concurs de Cartes d'Amor. Fins al 16 de març es poden presentar els originals per al certamen, seguint les bases que es poden consultar en aquest enllaç. El resultat es farà públic el dia de Sant Jordi. El concurs va néixer l'any 1993 a partir del programa de Calafell Ràdio 'La Biblioteca', que presentaven Carolina Rion i Serafina Badenas.

 

Any rere any el certamen ha anat guanyant importància, fins al punt que a les últimes edicions s'ha superat els 200 participants. Tot i que la majoria són de Catalunya, el fet que les cartes puguin ser escrites en qualsevol llengua de l'Estat espanyol n'ha ampliat la participació a diversos indrets.