L'Arboç fa diverses millores al camp de futbol

El consistori ha arreglat diferents desperfectes que tenia la instal·lació
El nou forjat de formigó del camp de futbol de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha dut a terme diferents obres de millora al camp de futbol municipal, per tal d'adequar les instal·lacions i també arreglar certs desperfectes que hi havia. Les actuacions, que s'han dut a terme les darreres setmanes, han consistit a reparar o canviar les tres portes de fusta dels lavabos públics, posar una tanca divisòria a la part posterior de la graderia, millorar la pavimentació de l'accés als vestuaris o fer un nou pou per evacuar l'aigua de la pluja més ràpidament.

 

A més a més, també s'ha instal·lat una escala per facilitar l'accés al descampat on hi van a parar les pilotes, i donar seguretat als que hi accedeixin. De la mateixa manera, s'ha fet un forjat de formigó per guardar les porteries que no es facin servir a la zona de terra adjacent. Els diferents treballs que s'han dut a terme els últims dies han anat a càrrec de l’Ajuntament de l’Arboç.

 

Novetats a la llista del PSC de la Bisbal del Penedès

Per altra banda, els diferents partits que han de concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig a la comarca van confirmant els noms de les persones que confeccionaran les seves llistes. A la Bisbal del Penedès, el PSC ha confirmat que el número dos de la llista serà José Maria Cuadros Sánchez, que ja va ser regidor dels socialistes a l'Ajuntament de la Bisbal entre els anys 1999 i 2010, així com conseller comarcal entre els anys 1999 i 2007.

 

Cuadros ha estat proposat per l'executiva local del partit, i aquest ha acceptat l'encàrrec «amb confiança i il·lusió». El cap de llista dels socialistes a les municipals serà Dani Caballero. Actualment, el PSC no té cap regidor a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, després que fos expulsada del partit la seva única representant, Maguy Antolin, després d'acordar amb ERC una moció de censura a l'actual alcaldessa, Agnès Ferré, a esquena de la seva formació.

 

També et pot interessar: