El nou forjat de formigó del camp de futbol de l'Arboç.

L'Arboç fa diverses millores al camp de futbol

El consistori ha arreglat diferents desperfectes que tenia la instal·lació

L'Ajuntament de l'Arboç ha dut a terme diferents obres de millora al camp de futbol municipal, per tal d'adequar les instal·lacions i també arreglar certs desperfectes que hi havia. Les actuacions, que s'han dut a terme les darreres setmanes, han consistit a reparar o canviar les tres portes de fusta dels lavabos públics, posar una tanca divisòria a la part posterior de la graderia, millorar la pavimentació de l'accés als vestuaris o fer un nou pou per evacuar l'aigua de la pluja més ràpidament.

A més a més, també s'ha instal·lat una escala per facilitar l'accés al descampat on hi van a parar les pilotes, i donar seguretat als que hi accedeixin. De la mateixa manera, s'ha fet un forjat de formigó per guardar les porteries que no es facin servir a la zona de terra adjacent. Els diferents treballs que s'han dut a terme els últims dies han anat a càrrec de l’Ajuntament de l’Arboç.

Novetats a la llista del PSC de la Bisbal del Penedès

Per altra banda, els diferents partits que han de concórrer a les eleccions municipals del 26 de maig a la comarca van confirmant els noms de les persones que confeccionaran les seves llistes. A la Bisbal del Penedès, el PSC ha confirmat que el número dos de la llista serà José Maria Cuadros Sánchez, que ja va ser regidor dels socialistes a l'Ajuntament de la Bisbal entre els anys 1999 i 2010, així com conseller comarcal entre els anys 1999 i 2007.

Cuadros ha estat proposat per l'executiva local del partit, i aquest ha acceptat l'encàrrec «amb confiança i il·lusió». El cap de llista dels socialistes a les municipals serà Dani Caballero. Actualment, el PSC no té cap regidor a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, després que fos expulsada del partit la seva única representant, Maguy Antolin, després d'acordar amb ERC una moció de censura a l'actual alcaldessa, Agnès Ferré, a esquena de la seva formació.

També et pot interessar:


Comentaris