L'Arboç realitza obres de millora a l'escola Sant Julià

Es preveuen millores als accessos, a l'edifici, al pati i al menjador

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que durant aquest mes d'agost es faran diverses obres de millora a l'escola Sant Julià de l'Arboç, relacionades bàsicament amb l'accessibilitat. Entre elles, es contempla una ampliació i adequació de la porta d’accés principal, per així complir amb la normativa vigent d’accés dels Bombers en cas d’emergència. La porta secundària lateral d’accés també serà ampliada amb el mateix objectiu i, a més a més, es buscarà eliminar els problemes d’inundacions que patia aquest accés els dies de pluja.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Altres millores previstes són les que es faran al menjador, pintant-lo completament. També s’adequaran les instal·lacions del subministrament elèctric i es rebaixarà el sostre per millorar l’audició. Al pati, s’eliminaran les bases de formigó on antigament hi havien uns mòduls prefabricats. Aquesta obra està cofinançada per l’Ajuntament de l’Arboç i la Diputació de Tarragona en el marc del Pla d'actuació municipal 2018, i té un cost aproximat de 75.000 euros.

Pròrroga de dos anys pel Pla de Barris

Relacionat amb obres al municipi, l'Ajuntament de l'Arboç ha demanat poder allargar el Pla de Barris durant dos anys més, de manera que es pugui aplicar fins al 31 de desembre del 2020, quan inicialment finalitza aquest 2018. Aquesta petició —una opció que la Generalitat ha obert per a tots els municipis catalans— permetria executar obres pendents i projectes socials per un valor aproximat de tres milions d'euros, segons han apuntat des del consistori.

L'Arboç té diferents projectes pendents de millores relacionades amb el Pla de Barris, com són la urbanització de la Rambla Gener o la millora del carrer de l'Hospital i un tram del carrer de Rafael de Casanovas, al barri antic. També l'Ajuntament de Calafell va demanar poder prorrogar el Pla de Barris fins al 2020, i la Generalitat ja ha confirmat que podran aplicar les obres relacionades amb aquest pla fins al 2020. Tant l'Arboç com Calafell van entrar al programa l'any 2010.