L'Arboç inaugura el seu nou parc de 'workout'

L'equipament es troba a la part baixa del parc de Santa Llúcia
El municipi de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç posa en marxa aquest dissabte 11 d'agost a les sis de la tarda el nou parc de 'Workout', situat a la part baixa del parc de Santa Llúcia, al costat de la pista poliesportiva i tocant a l'avinguda de l'Abat Freixas. El 'workout' és un moviment socioesportiu sorgit que es basa en fer entrenament al carrer, especialment als parcs i espais públics, utilitzant el mateix cos i qualsevol objecte de l'entorn.

 

Aquest és un moviment que està molt relacionat amb la cal·listènia, un sistema d'exercicis físics que es realitzen amb el pes corporal, prioritzant els moviments dels grups musculars, més que no pas la potència i l'esforç. La inauguració del parc comptarà amb l'assistència de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, i el regidor d'Esports, Miguel Àngel del Rio. Ells faran els parlaments que precediran a diferents exhibicions com ara les batalles cal·listènies d'u contra u amb atletes seleccionats.

 

Activitat i exercici físic accessibles per a tothom

Amb aquest nou equipament, l'Ajuntament de l'Arboç dona resposta a una de les demandes realitzades pels joves de la vila en el procés participatiu del darrer Pla Local de Joventut. El parc de 'workout' és una més de les peces que conformen els equipaments esportius del municipi que es posen a disposició del ciutadà per tal que l'activitat i l'exercici físic siguin accessibles a tothom.

 

La inauguració del parc és un acte organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç, i compta amb la col·laboració de Crossfit Do-Box, BarManiaPro i de la Federació Espanyola de Street Workout i Cal·listènia. L'Arboç també va inaugurar fa pocs dies un altre espai del seu municipi destinat a l'esport, el carril bici que uneix l'escola Sant Julià i l'Institut de l'Arboç amb la biblioteca i el centre de la vila, a través de l'avinguda del Priorat.