L'Arboç renova els panells turístics del municipi

Incorporen un mapa amb les ubicacions de diferents espais i serveis
Panell turístic ubicat a la rambla de Josep Gener de l'Arboç. | Ruter

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha renovat la informació dels panells turístics que hi ha en cinc punts estratègics de la vila, com són la rambla de Josep Gener, la plaça de la Badalota, la plaça de Catalunya, l'estació de Renfe i la piscina coberta municipal. La renovació està emmarcada en una acció continua per millorar la competitivitat de l'Arboç en matèria turística. En aquest sentit, s'ha aprofitat per donar als panells un afegit d'utilitat, per fer-los pràctics per a tots els ciutadans del municipi.

 

Informació pràctica per visitants i ciutadans

Així doncs, s'ha incorporat als panells un mapa actualitzat de tot el nucli urbà on s'hi pot trobar diferent informació turística, però també informació útil pels visitants i pels vilatans, com ara la ubicació dels equipaments esportius, dels parcs infantils, dels gimnasos urbans, de l'oficina de correus, de les parades de bus i de taxi, de les cabines telefòniques o dels pàrquings, entre altres serveis.

 

La renovació dels continguts dels panells turístics de l’Arboç és una actuació que ha tirat endavant la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç, i que ha estat finançada amb fons propis i fons procedents de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris, del qual el municipi n'és beneficiari.

 

Activitats esportives durant el juliol

Per altra banda, l'Ajuntament de l'Arboç també impulsa la cinquena edició de 'L'Arboç es mou', el nom en el qual s'engloben les diferents activitats esportives que es fan durant el mes de juliol al municipi. Entre elles s'hi troben els jocs d'aigua, que s'han doblat respecte a l'últim any, tallers de nutrició, iniciació al 'workout', iniciació al 'running', ioga en família, pilates per adults, bàsquet i futbol al carrer, tir amb arc, caminades o pàdel. Les activitats han començat aquest dilluns 1 de juliol i s'allargaran fins al dia 26 d'aquest mes.