GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Arboç, a punt d'obrir la temporada d'estiu de la piscina

Estarà oberta del 22 de juny al 8 de setembre
La piscina municipal d'estiu de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç ja ho té tot a punt per donar inici a la temporada d'estiu de la piscina municipal, que obrirà les portes aquest dissabte 22 de juny. Els operaris municipals estan acabant de posar a punt les instal·lacions, per poder obrir el dissabte a les onze del matí. La temporada d'estiu s'allargarà fins al dia 8 de setembre, amb un horari que anirà de les 11.00 hores a les 20.00 hores fins al dia 15 d'agost, i de les 11.00 hores a les 19.30 hores del 16 d'agost al 8 de setembre.

 

El primer dia, aquest dissabte 22 de juny, serà amb entrada gratuïta per a tothom. Per fer l'abonament cal passar per les oficines de la piscina coberta i portar una fotografia de mida carnet, una fotocòpia del DNI i el certificat d'empadronament al municipi, amb el qual es podrà gaudir d'un descompte. Des de l'Ajuntament de l'Arboç han apuntat que el passat 2018 un total de 850 ciutadans van fer l'abonament de temporada, i hi va haver uns 4.300 accessos d'un dia. En aquest enllaç es poden veure els diferents tipus d'abonament.

 

Comença el Congrés d'Art i Paisatge Vitivinícola

Per altra banda, aquest dijous 20 de juny comença el setè Congrés d'Art i Paisatge Vitivinícola, que té com a eix central el debat del Pla Territorial Parcial del Penedès. El congrés se celebra els dies 20 i 21 de juny al Vinseum de Vilafranca del Penedès, cada dia a partir de les nou del matí. Un altre dels temes que es tractarà serà la relació de la vinya amb la cultura i l'art, que és recurrent en aquest esdeveniment. En aquest enllaç es pot consultar el programa complet del congrés.

 

També et pot interessar: