L'armilla antibales salva un vigilant de seguretat de ser apunyalat al Vendrell

Els fets es van produir a l'estació de ferrocarril del municipi
Una imatge d'arxiu de l'estació de trens del Vendrell, on es van produir els fets. | Cedida

 

Aquest diumenge, 25 d'agost, es va produir un ensurt important a l'estació de trens del Vendrell. El vigilant de seguretat que es trobava de servei pels volts de les tres de la tarda va patir un intent d'apunyalament que, finalment, va quedar en res gràcies a l'armilla antibales i antitall que duia posada. El seu presumpte agressor va intentar clavar-li un cúter i es va fugar després de fer-ho.

 

Un intent d'apunyalament a l'estació de trens del Vendrell

Els fets es remunten, doncs, a primera hora de la tarda del passat diumenge, 25 d'agost, a l'estació de ferrocarrils situada al centre de la capital del Baix Penedès. L'únic vigilant de seguretat privada que es trobava de servei en aquell moment, va cridar l'atenció d'un home, que es trobava estirat al banc d'espera d'una de les andanes, perquè seiés de forma ortodoxa.

 

En repetir l'avís una segona vegada pel cas omís a l'ordre, el viatger va prendre una actitud agressiva, va colpejar una altra dona que esperava a l'andana i va mostrar un to amenaçador contra el vigilant, que el va detenir amb unes manilles.

 

Minuts després, l'home va semblar més calmat i el vigilant el va deixar anar. Va ser llavors quan, de sobte, va treure un cúter i el va intentar clavar sense èxit al tors del vigilant: va deixar un tall de fins a deu centímetres de profunditat a l'armilla que duia posada.

 

Detingut pels Mossos d'Esquadra

El vigilant no va patir cap ferida i l'agressor va marxar. Pocs minuts més tard, els Mossos d'Esquadra van fer acte de presència al lloc dels fets i van poder detenir l'home en un punt proper a l'estació de trens. Es troba en llibertat amb càrrecs i a l'octubre se celebrarà el judici.