GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els atacs a cotxes a Cunit s'espaien però no s'aturen

La policia local manté el dispositiu nocturn de vigilància
Un carrer de Cunit. | BP Diari

 

La Policia Municipal de Cunit manté el dispositiu nocturn de vigilància que va engegar fa unes setmanes a causa dels atacs a cotxes que estaven aparcats a la via pública. Entre finals de març i principis d'abril van aparèixer al municipi un considerable nombre de vehicles amb els vidres trencats, especialment furgonetes. Les denúncies van ser constants, a raó de tres o quatre per dia. Això va fer reaccionar a la policia local, que va instaurar un dispositiu de vigilància.

 

Tres setmanes després, els atacs no s'han aturat, tot i que sí que s'han espaiat. Des del cos policial han explicat a aquest mitjà que després de l'onada de principis d'abril, la situació es va calmar durant aproximadament deu dies. A principis de Setmana Santa es van produir nous casos, i la policia va rebre diverses denúncies més del mateix estil. Però des de fa una setmana els atacs s'han aturat de nou. L'última denúncia és de principis de la setmana passada.

 

Atacs en diferents punts del municipi

Des de la policia apuntaven que en la majoria de casos eren atacs que es feien sense un mòbil aparent, ja que no robaven res de l'interior dels vehicles. De totes maneres, en els últims casos sí que els propietaris han trobat a faltar objectes de l'interior dels cotxes. El dispositiu de la policia municipal segueix, amb patrulles nocturnes que miren de pentinar el municipi. Tot i això, afegeixen que és complicat evitar aquests fets perquè han tingut lloc en punts molt distants de la població.

 

Més d'una vintena de cotxes i furgonetes han patit aquests atacs, sense que fins ara s'hagi pogut detenir a cap persona. Els veïns s'han mostrat preocupats per aquesta situació, especialment aquells que deixen els seus vehicles aparcats al carrer durant la nit, i han demanat un increment de la vigilància policial durant el període nocturn. 

 

També et pot interessar: