Una àvia de 89 anys supera el coronavirus a la residència del Vendrell

La resta de residents que van donar positiu segueixen sense cap símptoma

Del coronavirus també se'n surt, inclús la gent més gran. N'hi ha diversos exemples, un dels últims, el de la Carme, una àvia de la residència La Muntanyeta del Vendrell que al juny farà 90 anys. Ella va ser una de les que van donar positiu en els tests que es van fer ara farà un mes. Després de diverses setmanes lluitant contra la malaltia, aquest dijous 7 de maig s'ha confirmat que ja no té la Covid-19.

Com a reconeixement, el personal del centre li ha fet un passadís per aplaudir-la, mentre ella celebrava aquest important pas endavant. La residència La Muntanyeta va detectar tretze residents amb coronavirus als tests fets durant el mes d'abril, d'un total de 85 persones. Dues d'elles, que ja tenien patologies prèvies, van morir, però la resta han estat asimptomàtics, segons l'Ajuntament del Vendrell. Tots ells segueixen en bon estat de salut i en espera dels nous tests que es faran la setmana vinent.

La Llar Santa Anna, sense coronavirus

Per altra banda, el consistori també va informar fa uns dies que l'altra llar de gent gran del municipi, la Llar Santa Anna, està lliure de coronavirus. Totes les proves fetes als residents i treballadors van donar negatives. Tot i això, es mantenen les mesures de neteja i desinfecció per evitar cap brot.     


Comentaris

envia el comentari