El Baix Penedès prepara una campanya per atraure el turisme de proximitat aquest estiu

El Consell Comarcal prepara un espot per donar a conèixer els principals atractius del territori

La pandèmia del coronavirus deixarà, a més d'un gran impacte sanitari, una crisi econòmica que en zones com el Baix Penedès tot apunta que serà molt dura. En aquest sentit, des de l'àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ja es treballa a contrarellotge en una campanya de promoció turística per posicionar la comarca davant d'un estiu que estarà marcat per la incertesa.

Enfocat al turisme de proximitat

Des del Consell apunten que es tracta d'una campanya «de xoc» amb la qual es mirarà d'atraure el turisme —especialment el de proximitat— cap a la comarca, destacant tots aquells actius que s'hi poden trobar. El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, ha destacat que la que s'aproxima serà «una campanya turística molt incerta», amb el qual és important «fer valdre tots els nostres actius».

Actius com ara la no massificació turística del Baix Penedès, la bona comunicació, els pobles de l'interior de la comarca o els quilòmetres de platja que hi ha, segons apunten des del Consell. Ja s'està preparant un espot en diversos idiomes i la campanya s'espera que estigui a punt a finals d'aquest mes de maig, per així poder donar el tret de sortida a la temporada. La intenció del Consell és fer-ne promoció en diferents mercats turístics de proximitat.

"El Vendrell renovarà l'asfalt i les voreres de diversos carrers" "L'Arboç entregarà un set preventiu contra el coronavirus a cada família"