GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Baix Penedès fa l'enèsim intent de reclamar més inversions a la Generalitat

Els alcaldes exigeixen més recursos per a la comarca en la revisió dels comptes del 2020
Imatge del passat febrer, quan es van presentar les esmenes al pressupost. | BP Diari
 

El Consell d'Alcaldes del Baix Penedès ha fet un nou intent perquè la Generalitat tingui en compte la comarca en el pressupost d'aquest 2020. El passat mes de febrer, després de constatar que els comptes pel 2020 suposaven una inversió mínima d'1,9 milions d'euros pel Baix Penedès, els alcaldes van trametre al Govern un llistat amb les necessitats més importants del territori, perquè es tinguessin en compte abans d'aprovar el pressupost.

 

Des del Consell Comarcal admeten que la resposta de la Generalitat a aquestes esmenes presentades ha estat «insignificant», per la qual cosa demanen que les millores s'introdueixin en l'anunciada revisió dels comptes que es farà per l'impacte del coronavirus. Els alcaldes han aprovat un manifest amb els eixos bàsics que necessiten més inversió a la comarca, que són el sanitari, el de la mobilitat, el dels Serveis Socials i el de l'ocupació.

 

Millores a l'Hospital del Vendrell

Entre les peticions que s'ha traslladat a la Generalitat hi ha la millora dels equipaments sanitaris, especialment de les Urgències de l'Hospital del Vendrell, les consultes externes, els llits d'hospitalització, els recursos personals i econòmics i l'aparcament. En la mobilitat, reclamen que es bonifiqui la totalitat del cost de la C-32 al tram de Cubelles. Igualment, reiteren que tinguin en compte les propostes presentades el mes de febrer.