Tornen les Ballades d'Estiu del Vendrell, amb totes les mesures de seguretat

La Rambla és escenari de les actuacions de diferents cobles catalanes
El coronavirus no ha aturat les Ballades d'Estiu es fan a la Rambla del Vendrell. | Foment Sardanista Vendrellenc
 

Amb totes les mesures de seguretat que calguin, però sense gens de por. Les Ballades d'Estiu del Vendrell han tornat aquest juliol del 2020, després de setmanes de feina per part del Foment Sardanista Vendrellenc i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. La cobla Ciutat de Cornellà va ser la primera que va fer gaudir els veïns del Vendrell el passat diumenge 5 de juliol amb una audició de sardanes i altres balls com boleros, vals o polca.

 

La Cobla Contemporània, aquest diumenge 

Les ballades es fan amb totes les mesures de seguretat recomanades, tals com un aforament limitat i les distàncies de seguretat entre cadira i cadira. Tot i que hi ha cadires a disposició, tothom que vulgui se la pot portar de casa, així com el gel desinfectant. La segona audició tindrà lloc aquest diumenge 12 de juliol a les 19.30 hores, amb la cobla Contemporània, que oferirà una gran diversitat de sardanes, una estrena i algunes sorpreses més.

"Bona iniciativa: Donació de l'activitat de Reiki de l'Arboç als Serveis Socials" "Arxiven la denúncia pels sorolls del carrer Monturiol de Calafell"