El primer secretari del PSC del Vendrell, Baltasar Santos.

Baltasar Santos renova el càrrec de primer secretari del PSC del Vendrell

Els socialistes han escollit la nova executiva local en una assemblea extraordinària

Baltasar Santos seguirà sent el primer secretari del PSC del Vendrell, després que la militància el ratifiqués en una assemblea extraordinària celebrada de forma telemàtica aquest dijous 22 d'octubre. En total van ser una cinquantena de socialistes vendrellencs els que van donar suport a la candidatura de Santos i van escollir els membres de la nova executiva

A més de Santos, a l'executiva hi haurà alguns dels actuals regidors del PSC a l'Ajuntament del Vendrell, com Montse Martín (viceprimera secretària), Christian Soriano (secretari de formació), Núria Rovira (secretària de l'àrea de medi ambient) i Rubén Gràcia (secretari de comunicació). Montse Salvatierra (organització), Verónica Talavera (sanitat i benestar), Juanlu Espinosa (esports i moviments veïnals) i Juan Dionisio (polítiques d'igualtat i LGTBIQ) són altres dels integrants de l'executiva. 

Refermar el projecte del PSC

Des del PSC del Vendrell han apuntat que la nova executiva té l'objectiu «de refermar el projecte de ciutat» amb el qual van guanyar les eleccions municipals del 2019 i «seguir construint el Vendrell optimista». Els socialistes afegeixen que tant el govern del Vendrell encapçalat per Kenneth Martínez, com el del govern socialista de Pedro Sánchez «creen un clima optimista dins la militància socialista, que veu com el projecte progressista agafa força».